Președintele PNL, Ludovic Orban: Premierul este complet iresponsabil

,,Premierul este complet iresponsabil.” Este reacția liderului PNL la declarațiile făcute de prim-ministrul privitoare la băncile care nu plătesc impozit pe profit. ,,Cum să inciți cetătenii să nu își mai depună bani în bănci care nu raportează profit? Cum să inoculezi, chiar si aluziv, ideea că banii depuși nu ar fi siguri? Cum să riști prin astfel de declarații să dai naștere la o retragere masivă de bani din bănci?
Pe lângă iresponsabilitate, Tudose arată perfidia, populismul și reaua voință caracteristică găștii lui Dragnea. Hai să dăm în bănci că dă bine la popor. Am si eu două întrebări clarificatoare: ,,Cine a condus guvernul în perioada în care unele bănci nu au plătit impozit pe profit? Cine a fost director la mari contribuabili ( deci și la bănci) în aceeași perioadă? Nu cumva PSD și Ionuț Misa? Și în fine, o ultima întrebare. Cine a închis ochii și este vinovat pentru evitarea plății impozitului pe profit de către o parte dintre bănci? PSD, evident. Povestea cu HOȚUL CARE STRIGĂ HOȚII, nu mai merge.
Si, daca băncile sunt așa de rele cum vreți să le prezentați, ce-ar fi să nu va mai împrumutai de la bănci prin vânzarea de titluri de stat? Că oricum, datoriile tot noi, cetățenii de astăzi și de mâine, le vom plăti”, a adăugat Ludovic Orban.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.