Uncategorized

Președintele TNL Bistrița-Năsăud, consilierul județean Florin Moldovan: “Voi solicita Consiliului Județean să adopte un proiect de hotărâre prin care boxerele noastre să fie recompensate pentru munca depusă.” FOTO

Într-o postare pe facebook, președintele TNL Bistrița-Năsăud , consilierul județean Florin Moldovan, laudă rezultatele obținute de către elevele lui Zăpârțan Nicolae la Campionatul Național de Box desfășurat la Eforie Nord. Deasemenea, el spune că va cere Consiliului Județean adoptarea într-o ședință viitoare a unui proiect de hotărâre prin care aceste campioane să fie recompensate pentru munca depusă.

“Dupa școala județeană de vară a TNL Bistrița-Năsăud, împreună cu câțiva colegi am răspuns pozitiv solicitării de-a da o mână de ajutor în susținerea bunei desfășurari a Campionatului Național de Box feminin din Eforie Nord. Pe întreaga durată competițională am avut ocazia sa întâlnesc sportive dedicate trup și suflet acestui sport cu adevărat încărcat de pasiune și adrenalină, sportive cu un palmares intern și internațional de invidiat dar care au neșansa de-a face performanță în țara în care mai întâi trebuie sa ai vizat carnetul de partid și mai apoi cel care te legitimeaza ca sportiv profesionist.

Printre aceste fete se numără și sportive din Bistrița-Năsăud, pe care spre rușinea mea nici eu nu le știam până să le văd în fiecare dimineață și seară, de luni până duminică antrenându-se până la epuizare pentru a-și vedea visul împlinit. De altfel, aceste fete extraordinare vor și aduce la Bistrița nu mai putin de 8 medalii din care: 4 de aur, 2 de argint și 2 de bronz. În acest sens, odată întors acasă, voi solicita Consiliului Județean să adopte un proiect de hotărâre prin care aceste campioane să fie recompensate pentru munca depusă.
Felicitări fetelor, felicitări dl. Zapartan Nicolae.”

Rezultate obținute:
Aur:
Ancuța Hrișcă – 48 kg
Eugenia Anghel – 51 kg
Cristina Cosma – 60 kg
Dana Borzei – 64 kg

Argint:
Giulia Moldovan – 51 kg
Ana Maria Turcu – 69 kg

Bronz:
Iulia Timiș – 51 kg
Maria Bobosan – 57 kg

sursa foto: facebook Florin Moldovan