Featured, ACTUALITATE, POLITICĂ

Preşedintele USR, Cătălin Drulă: Oamenii nu ştiu cum să îşi mai chibzuiască banii, în timp ce Ciolacu şi Ciucă se joacă de-a ‘ţopăiala fiscală’.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, îi acuză pe liderii PSD şi PNL că se joacă de-a „ţopăiala fiscală” şi subliniază că este necesară oprirea risipei, nu creşterea taxelor şi impozitelor.

„Iohannis, 13 iunie 2023: ‘Românilor li s-a promis stabilitate şi au primit stabilitate’. Oare preşedintele României se uită la televizor zilele acestea? Să vadă ştirile despre guvernul său PSD-PNL care anunţă în fiecare zi noi creşteri de taxe şi impozite? Asta este stabilitatea promisă de Iohannis, pe care o livrează Ciolacu”, scrie liderul USR, pe Facebook.

El menţionează că populaţia nu beneficiază de stabilitate, ci doar „politrucii instalaţi în funcţii publice”, pensionarii speciali şi „firmele de casă” care câştigă contracte cu dedicaţie.

„E stabilitate doar pentru politrucii instalaţi în funcţii publice şi plătiţi cu zeci de mii de euro pe lună, e stabilitate pentru pensionarii speciali care încasează tot mii de euro pe lună, e stabilitate pentru firmele de casă care câştigă în continuare contracte cu dedicaţie de la PSD şi PNL Nu e stabilitate pentru români! Oamenii nu ştiu cum să îşi mai chibzuiască banii, în timp ce Ciolacu şi Ciucă se joacă de-a ‘ţopăiala fiscală’. Soluţia corectă este oprirea risipei, nu taxarea oamenilor care muncesc şi plătesc taxe şi impozite”, a subliniat Cătălin Drulă.