DIN TRANSILVANIA

Vicepreședintele Comisiei de Educație a PNL, consilierul județean Nadia Rață: “Haos şi învrăjbire, atât mai reuşesc să aducă măsurile dictate de PSD pentru educaţie. ”

Într-o postare pe contul său de facebook, consilierul județean al PNL Mureș, Prof. Dr. Nadia Rață, Vicepreşedinte ‒ Comisia de Educaţie, Cercetare, Tineret şi Sport a PNL, Preşedinte ‒ Subcomisia Învăţământ Preuniversitar și Prim-vicepreşedinte al PNL Filiala Mureş, atrage atenția asupra situației semnalate în ultimele zile de sindicatele din învățământ și de alți lideri politici din opoziție, pericol ce vizează 4000 de angajați din sistem care riscă să rămână fără locuri de muncă:
“Haos şi învrăjbire, atât mai reuşesc să aducă măsurile dictate de PSD pentru educaţie. Măsuri fără noimă, cu efect în timpul anului şcolar, pe care yesmanii din sistem le execută fără să crâcnească, la comandă politică.
Degeaba au luat atitudine sindicatele, degeaba a semnalat PNL pericolul unor asemenea măsuri ! Răul este comis, personalul din învăţământ are din nou de suferit de pe urma acestei politici iraţionale şi umilitoare ! Şi ne tot întrebăm: dar până când ???”
sursa foto și text: Facebook Nadia Rață