DIN TRANSILVANIA

Prim-vicepreședintele PNL Mureș, consilierul județean Nadia Rață: “Mă întreb ce mai urmează?! Să fim gazați pentru ceea ce spunem sau suntem.”

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal filiala Mureș, consilierul județean Nadia Rață, atacă în termeni duri, modul în care au acționat autoritățile la protestele din seara trecută din Piața Victoriei:

“Toți cei de vârsta mea își aduc bine aminte de perioada comunistă și sper că acum nu mai are nimeni dubii în legătură cu această guvernare. În această seară, noapte, am retrăit puternic revolta de atunci și mi-au trecut prin fața ochilor toate trăirile și convingerile care m-au făcut să mă înscriu într-un partid de dreapta. Și care m-au determinat în toți acești ani să nu stau deoparte și să fiu jurnalist înainte de a deveni om politic.
Și cu toate că ne doream atât de mult ca astăzi, după 30 de ani să fim “departe”, ne confruntăm cu același flagel, comunist.
S-a dovedit în timp că nu e deloc ușor de învins.
Adevărata față a actualei guvernări a fost azi mai mult decât vizibilă. Au căzut “măștile” și “abuzul, manipularea și teroarea” au folosit forța puterilor statutului împotriva propriilor cetățeni. Violență incalificabilă împotriva românilor la ordinul de partid.
Mă întreb ce mai urmează?!
Să fim gazați pentru ceea ce spunem sau suntem.”

sursa foto: facebook Nadia Șandor Rață