DIN TRANSILVANIA

Prim-Vicepreședintele PNL Mureș, consilierul județean Nadia Rață: Trăim într-o adevărată „cultură a FALSULUI”

Într-o postare pe contul său de Facebook, consilierul județean Mureș Prof. Dr. Nadia Rață, prim-vicepreședintele filialei PNL Mureș, face o radiografie a situației actuale din societatea românească:

“Peste tot, în diferite domenii, în diferite formule și ipostaze. Medici FALȘI, darrrr cu semnătură și parafă, declarații IPOCRITE, FALSE, imagine FALSĂ 🧐 (și, în acest sens, rețelele sociale sunt un prieten de nădejde).

Nimeni nu știe ce se ascunde în spatele unei identități afișate, în spatele unui cont FALS, cu o poză credibilă, a cuiva care, de cele mai multe ori, nu știe nici tabla înmulțirii, însă a devenit peste noapte expert în nu-știu-ce domeniu și se bate cu pumnul în piept că e mare specialist. Important e, doar, că… știe să atace!! Dar, știți cum se spune… cu prostul să nu te pui !!…mai ales când se simte meșter la butoane, trăgători de sfori… și nici cu aghiotanții lui, “echipa”.

Aaaa! Să nu mai vorbim de așa-zise majorități, care susțin FALSITATEA, NULITATEA. Îmi vin în minte acum cuvintele lui Rick Warren (în trad.): „O minciună nu devine adevăr, ce e greșit nu devine corect, răul nu se transformă în bine doar pentru că e acceptat de o majoritate.“

Și, nu în ultimul rând…Vot FALS! Ar trebui să fie unul autentic, personal și asumat, dar, din culise, vor alții să-l dirijeze, după și spre bunul plac.
Totul, desigur, spre „binele” general, „în folosul cetățenilor”, într-un grup sau societate care se lovește cu pumnul în piept și strigă în gura mare ca e democratică… și „se jură că nu fură”…

Ce să fac?! 🤔 Din când în când redevin jurnalist! Nu mă pot abține! E parte din mine.
Grea și incurabilă meteahnă! 😀”

sursa foto și text: Facebook Nadia Rață