ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Primar: „Nici eu nu sunt mulțumit de intervenția pe care au avut-o firmele de deszăpezire ieri”.

Pe Facebook, Fancsali Tamas a adăugat fortografii cu mesajul: Acum, uitându-mă afară pe geam de la lucru văd muncitori care curăță trotuarul de zăpadă în Piața Unirii, printre ei muncind greu este un om care este un exemplu de primar, Dl. Emil Boc doamnelor și domnilor!

Fotografia postată de Nota BN.

Miercuri, primarul Emil Boc a declarat la un post local de radio, preluat de Ziua de Cluj.: „Nici eu nu sunt mulțumit de intervenția pe care au avut-o firmele de deszăpezire ieri. Dacă în partea de material antiderpant, lucrurile au fost în regulă, partea care a ținut de curățarea șoselei, de pregătire a transportului în comun și a traficului de dimineață a lăsat de dorit.

O să am un raport complet peste două zile, pentru că există GPS pe fiecare mașină, se verifică toată intervenția și dacă nu au fost efectuate conform contractului acele servicii nu vor fi decontate și se vor aplica și sancțiuni.

Într-adevăr, ieri dimineață, o bună parte din drumuri nu erau curățate”.

Edilul a recunoscut că, marţi dimineaţa, o parte din drumurile din oraş nu erau curăţate. ,,Ei (firmele de deszăpezire, n. red.) s-au prevalat de o prevedere din lege care spune că obligaţia legală este ca, din momentul în care se termină ninsoarea, au trei ore la dispoziţie să facă străzile curate, începând cu urgenţa 1.”

Fotografia postată de Nota BN.