POLITICĂ

Primar PSD: ”Cei care ies în stradă sunt mai handicapați decât toți handicapații”

Aflat la Școala de Vară a femeilor social-democrate organizată pe litoralul românesc vineri, 31 august, primarul comunei Ion Corvin din județul Constanța, Marcela Rădulescu, s-a declarat revoltată de prezența și injuriile protestatarilor vis-à-vis de partidul din care face parte, dar și referitoare la președintele PSD. Facem precizarea că aproximativ 10 persoane au venit pregătite cu pancarte împotriva partidului ce se află a guvernare, dar în special împotriva premierului României, Viorica Dăncilă. Aceasta, dar și toate doamnele PSD au fost primate și conduse la plecare de către protestatarii prezenți, cu huiduieli și injurii.

“Acesta este un lucru constatat de mine de foarte mult timp. Noi suntem un popor foarte bolnav, stăm foarte prost cu capul. Din lumea asta bolnavă majoritatea ne-am regimentat în partide, majoritari la PSD. Cei care protestează să se regimenteze și ei într-un partid să facă campanie, să își spună părerile și ce proiecte au, să atragă lumea și să îi voteze. Să conducă ei cu eleganță.”

Dacă noi, din tot poporul ăsta handicapat, majoritatea a votat PSD, să îi lase să ducă mandatul la bun sfârșit. Dacă sunt alții, vor deveni majoritari cu ideile lor mai bune, să vină ei la conducere. Până atunci, cei care ies în stradă sunt mai handicapați decât toți handicapații.

Deci și cei aproape 3 inși care sunt afară sunt niște oameni bolnavi mintal. Noi ne-am întâlnit aici la Școala de Vară a femeilor social-democrate să ne spunem problemele, să spunem ce am făcut, ce vom face și ce n-am reușit să facem. Iar ei, ce să zic, sunt niște bolnavi”, a declarat, pentru replicaonline.ro, primarul comunei Ion Corvin, Marcela Rădulescu.

Cuvintele primarului comunei Ion Corvin au venit și în urma protestului din 10 august, atunci când ”frontul de război” s-a mutat chiar în Piața Victoriei din Capitală.