ACTUALITATE

Primar PSD despre români plecați în străinătate: “Niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți”

Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani din județul Gorj și-a ieșit din minți și a lansat o serie de injurii față de românii plecați în afara țării. Primarul și-a vărsat nervii după ce a primit mai multe comentarii negative pe Facebook din partea unor români din diaspora, plecați din Peștișani.

Supărat că unii dintre cei cu care intrase în contradicție lansau acuze la adresa autorităților din România, a actualilor guvernanți, edilul le-a răspuns cu jigniri.

„Hai sictir, ălora care vă dați cu părerea, dar nu trăiți în România! Niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți! Rușine! Mă iau cu orice gunoi plecat din țară de piept! Nu vă e rușine? Ați fost școliți cu bani românești, nu plătiți impozite în țara asta, dar vă dați cu părerea! V-ați luat bacalaureatul?”, „M-am săturat de bovinele care-și dau cu părerea despre țară și locuiesc afară! Paraziți! Spălători de bude în occident! Nu mă umiliți voi pe mine și nici pe aleșii mei!”, au fost comentariile jignitoare ale primarului Cosmin Pigui.

„Hai sictir, ălora care vă daţi cu părerea, dar nu trăiţi în România. Nişte gunoaie, slugi occidentale, paraziţi! Ruşine! Mă iau cu orice gunoi plecat din ţară de piept! Nu vă e ruşine? Aţi fost şcoliţi cu bani româneşti, nu plătiţi impozite în ţara asta, dar vă daţi cu părerea. V-aţi dat bacalaureatul? M-am săturat de bovinele care-şi dau cu părerea despre ţară şi locuiesc afară. Spălători de bude în occident. Nu mă umiliţi voi pe mine şi nici pe aleşii mei.”