Primăria Bistrița organizează concurs pentru ocuparea a două funcții publice de execuție

Primăria municipiului Bistriţa anunţă – pentru data de 08 mai 2018, orele 10.00 (proba scrisă) și data de 11 mai 2018, orele 10.00 (interviul) – organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție, pe durată nedeterminată, de consilier, clasa I, grad superior la Serviciul constatare şi impunere – Direcţia economică şi consilier, clasa I, grad superior la Serviciul turism, sport – Direcția educaţie, turism.
Condiții specifice de participare:
I. pentru funcția publică de consilier, clasa I, grad superior la Serviciul constatare și impunere – Direcția economică:
– să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura de științe: științe economice;
– să aibă minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.
II. pentru funcția publică de consilier, clasa I, grad superior la Serviciul turism, sport – Direcția educație, turism:
– să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licență inginerie mecanică;
– să aibă minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.
Condiţiile generale de participare la concurs sunt cele prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare.
Concursurile vor consta în trei probe: selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.
Concursurile se vor desfăşura la sediul Primăriei municipiului Bistriţa: Piaţa Centrală nr. 6.
Dosarele de înscriere la concurs se depun la Primăria municipiului Bistrița, Biroul resurse umane şi organizare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului de organizare a concursului, respectiv în perioada 05 aprilie 2018 – 24 aprilie 2018.
Anunțul și bibliografia pentru concurs se afişează la sediul instituţiei și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informaţii cetăţeni – anunţuri, posturi vacante) începând cu data de 05 aprilie 2018. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul resurse umane şi organizare din cadrul Primăriei Bistriţa, Piaţa Centrală nr. 6, camera nr. 8, telefon 0263224706, int. 118, e-mail primaria@primariabistrita.ro, persoane de contact: Rus Alina-Ramona şi Sârb Mirela-Ionuţa, consilier superior.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.