Primăria Bistrița organizează concurs pentru ocuparea unei funcții publice în cadrul Direcției Municipale de Servicii Sociale Bistrița

Direcția Municipală de Servicii Sociale Bistrița anunţă organizarea – în data de 22 mai 2018, orele 10.00 (proba scrisă) și în data de 25 mai 2018, orele 10.00 (interviul) – concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, pe durată nedeterminată, de consilier clasa I, grad superior la Serviciul financiar, contabilitate, administrativ.
Condiţii specifice de participare:
– studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea economie agroalimentară şi protecţia mediului sau domeniile de licenţă inginerie chimică sau știința mediului;
– să aibă minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.
Condiţiile generale de participare la concurs sunt cele prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare.
Concursul va consta în trei probe: selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.
Concursul se va desfăşura la sediul Direcției Municipale de Servicii Sociale Bistrița, str. Dornei, nr. 12.
Dosarele de înscriere la concurs se depun la Primăria municipiului Bistrița, Biroul resurse umane şi organizare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului de organizare a concursului, respectiv în perioada 20 aprilie 2018 – 09 mai 2018.
Anunțul și bibliografia pentru concurs se afişează la sediul instituţiei și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informaţii cetăţeni – anunţuri, posturi vacante) începând cu data de 20 aprilie 2018. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul resurse umane, organizare din cadrul Primăriei Bistriţa, Piaţa Centrală nr. 6, camera nr. 8, telefon: 0263224706, int. 175, e-mail primaria@primariabistrita.ro, persoană de contact Tărâţă Elena, consilier superior.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.