Primăria Bistrița organizează concurs pentru ocuparea unui post la Serviciul cadastru și revendicări imobiliare

Primăria municipiului Bistriţa anunţă – pentru data de 12 aprilie 2018, orele 10.00, (proba scrisă) și data de 17 aprilie 2018, orele 10.00 (interviul) – organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție, pe durată nedeterminată, de consilier, clasa I, grad superior la Serviciul cadastru și revendicări imobiliare din cadrul Direcției administrație publică, juridic.
Condiţii specifice de participare:
– să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, într-una dintre următoarele specializări: măsurători terestre și cadastru, topogeodezie și automatizarea asigurării topogeodezice, cadastru și managementul proprietăților, geodezie și geoinformatică;
– să aibă minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;
– să fie persoană fizică autorizată în categoriile A-E, potrivit Ordinului nr. 107/2010 al directorului general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.
Condiţiile generale de participare la concurs sunt cele prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare.
Concursul va consta în trei probe : selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.
Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Bistriţa – Piaţa Centrală nr. 6.
Dosarele de înscriere la concurs se depun la Primăria municipiului Bistrița, Biroul resurse umane şi organizare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului de organizare a concursului, respectiv în perioada 09 martie 2018 – 28 martie 2018.
Anunțul și bibliografia pentru concurs se afişează la sediul instituţiei și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informaţii cetăţeni – anunţuri, posturi vacante) începând cu data de 09 martie 2018. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul resurse umane şi organizare din cadrul Primăriei Bistriţa, Piaţa Centrală nr. 6, camera nr. 8, telefon 0263-224706, int. 118, e-mail primaria@primariabistrita.ro, persoană de contact: Ionescu Iuliana, consilier superior.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.