Primăria Bistrița a elaborat documentația de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public de persoane

Primăria a afișat anunţ privind atribuirea în gestiune delegată a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Bistriţa

Astfel, în temeiul prevederilor art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, se publică spre cunoştinţă generală faptul că a fost elaborat Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Bistriţa şi intenţia de a-l supune analizei şi aprobării Consiliului local al municipiului Bistriţa, în şedinţa ordinară din luna decembrie 2017.
Orice persoană interesată va putea formula propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ.
Propunerile, sugestiile sau recomandările se vor formula în scris şi se vor depune la Primăria Municipiului Bistriţa, Registratură – Centrul de relaţii publice, comunicare, str. Piaţa Centrală nr. 6, până la data de 29.11.2017, sau se vor comunica prin fax la nr. 0263- 231046 sau prin email , la adresa primaria@primariabistrita.ro .

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.