Primarul Emil Boc s-a întâlnit cu delegația oficială din orașul partener Ningbo, Republica Populară China

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc,  a primit miercuri, 28 noiembrie 2018, vizita delegației oficiale din orașul partener Ningbo, R.P. China.

Subiectele discutate în cadrul întâlnirii au vizat întărirea relației dintre Cluj-Napoca și Ningbo și continuarea consolidării diverselor forme de schimburi și cooperări. Domeniile cercetării și dezvoltării, transferului de tehnologie, incubării inovative a afacerilor și a manufacturii avansate au fost de interes în cadrul întâlnirii. De asemenea, discuțiile au vizat domeniile cultură, educație și altele, pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităților noastre.

În acest cadru, împreună cu liderul delegației chineze, dl Zheng Shanjie – Secretar adjunct al Comitetului CPC Ningbo, primarul Clujului a semnat Memorandumul de înțelegere pentru consolidarea parteneriatului între orașele noastre, „16+1”.

Pe durata șederii la Cluj-Napoca, delegația chineză a avut șansa de a se întâlni și cu alți parteneri locali, pentru a discuta posibilități concrete de prezențe la târguri dedicate importului și exportului, schimburi academice de studenți și profesori și potențiale investiții în diverse domenii.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.