POLITICĂ

Primarul Iașiului a semnat pentru campania ,,Fără Penali”

Mihai Chirica, primarul Iaşiului, a oferit luni, în exclusivitate pentru PSnews.ro, un punct de vedere privind decizia edilului PSD din Pucioasa de a semna inițiativa USR ,,Fără penali în funcții publice”.

Intrebat ce părere are despre faptul că edilul social-democrat, Constantin Ana, a susținut printr-o semnătură inițiativa altui partid, Chirica ne-a dezvăluit că şi el se află printre semnatarii deciziei întrucât a considerat că nu poti să nu fi de acord cu un truism.

,,Este o inițiativă căreia i-am oferit una dintre primele 10 semnături din orasul Iași. Știti cum e? Inițiativa USR este ca și cum am semna ,,Este bine să fie bine”. Este o chestiune absolut firească. În orice stat din lumea asta s-ar mai pune întrebarea : Este bine să fie penali în funcții publice? Inițiativa USR nu aduce un element de noutate și sustinând că, de exemplu,  este tot timpul bine să spui adevărul, nu aduce o problemă în plan politic, semnând –o. La invitația dnei. Cosette  Chichirău am fost printre primii ieșeni care au semnat. Adevărul nu îl deține numai PSD-ul sau PNL-ul sau partidele vechi.” , a declarat Chirica pentru PSnews.ro