DIN TRANSILVANIA

Primarul Ilie Bolojan: “Pentru Oradea, anul 2019 va fi un an al șantierelor”

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a transmis un meaj de mulţumire la sfârşit de an, tuturor colaboratorilor. Bolojan a anunţat că anul 2019 va fi unul al şantierelor, al marilor proiecte pentru municipiul Oradea.

“Le mulțumesc tuturor colaboratorilor Primăriei Municipiului Oradea pentru parteneriatul din 2018. Mulțumesc de asemenea tuturor orădenilor și celor care lucrează în Oradea pentru contribuția adusă la dezvoltarea orașului. Toate investițiile realizate în 2018 s-au finanțat din aceste fonduri și din bani europeni.
Nu toate serviciile asigurate de oraș au fost la nivelul la care ar fi trebuit. Vă mulțumesc pentru înțelegerea de care ați dat dovadă.
Se cuvine să mulțumesc și colegilor din primărie, din spitale și din companiile care țin de oraș pentru că toate lucrurile bune care s-au făcut n-ar fi putut fi realizate fără implicarea lor.
Pentru Oradea, anul 2019 va fi un an al șantierelor. Sunt convins însă că după disconfortul creat de acestea, la terminarea lucrărilor multe probleme vor fi rezolvate iar fața orașului se va schimba.
Pentru țara noastră, sper ca 2019 să fie un an mai bun decât cel pe care îl încheiem.
Multă sănătate dumneavoastră și celor dragi! La mulți ani”