Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, este nemulțumit de numărul mare de mașini care circulă în oraș

Primarul municipiului Satu Mare este nemulțumit de traficul din oraș, care este îngreunat în urma înscrierii în circulație a unui număr mare de mașini din ultimul an.

Zeci de mii de mașini Euro 3 circulă astăzi pe străzile Sătmarului, e concluzia primarului municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Acesta se arată deranjat de faptul că prin eliminarea taxei auto, a crescut numărul de mașini cumpărate în acest an. Miile de mașini cu normele de poluare Euro 3 prezente în Satu Mare reprezintă efectul eliminării taxei auto, a precizat Kereskenyi.

Acesta a mai precizat că a participat la o întâlnire cu fostul ministru Laszlo Borbely, unde a fost impresionat de soluțiile prezentate de acesta în privința dezvoltării durabile

,,Mă bucur că Satu Mare a făcut deja pași importanți în sensul dezvoltării durabile, asta înseamnă că nu am stat degeaba și ne-am făcut treaba. Avem deja aprobat Planul de Mobilitate Urbană, care va sta la baza dezvoltării municipiului Satu Mare. Cum va arăta orașul peste 5-10 ani? Satu Mare are nevoie de planificare strategică, de o politică coerentă pentru a continua să ne dezvoltăm. Mizăm pe sprijinul domnului László Borbély pentru a îmbunătăți această strategie de dezvoltare a municipiului Satu Mare și a o adapta la cea care va fi gândită la nivel național”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.