DIN TRANSILVANIA

Primarul oraşului Beclean bucuros că a discutat despre centura oraşului în Consiliul Local

Victorie de răsunet pentru administraţia oraşului Beclean, anunţată de primarul Nicolae Moldovan, care e foarte “bucuros că va discuta despre centura oraşului” în şedinţa de consiliu local.

Acesta spune că proiectul este unul curajos, aşteptat de mulţi ani de locuitorii oraşului.

Rar auzi ceva mai ridicol. Primarul care este (de peste 18 ani), iese anual cu câte o declaraţie pentru copiii din grădiniţele din Beclean şi anunţă că a discutat de centura oraşului şi că decizia de a face o centură este una foarte curajoasă. Extraordinar. Cât curaj. Meritaţi o medalie. Între timp, noi, şoferii am pierdut câteva milioane de ore în traficul din oraş şi o să mai pierdem încă câteva milioane, dar voi aveţi curaj să discutaţi.

“Sunt extrem de bucuros să vă anunț oficial că în ședința de Consiliu Local din data de 31 octombrie vom discuta proiectul care vizează construcția unei variante ocolitoare a orașului Beclean pentru care demarăm un studiu de fezabilitate.

Centura Becleanului este în primul rând un proiect curajos, așteptat de mulți ani, care sperăm să rezolve pentru totdeauna problema traficului aglomerat din orașul nostru.

Împreună cu toți consilierii locali va trebui să decidem miercuri în ședință mai multe detalii, printre care inclusiv forma de finanțare pentru centura orașului Beclean. Chiar și varianta cea mai bună va fi decisă tot miercuri. În poze este doar una din cele trei propuneri.

Sper din suflet să reușim să punem toate lucrurile la punct în așa fel încât în anul 2019 să înceapă lucrările propriu-zise.

Mulțumesc tuturor pentru încredere și mai ales pentru răbdare. Centura Becleanului devine realitate!”, a declarat primarul Moldovan.

Fotografia postată de Nicolae Moldovan.

foto pagina facebook Nicolae Moldovan