Prioritățile lui Ioan Turc și ale lui Radu Moldovan sunt ascultatul telefoanelor

După ce în urmă cu câteva zile, președintele PSD BN Radu Moldovan era nemulțumit că se ascultă telefoanele, susținând că și al lui este frecvent ascultat, a venit rândul președintelui PNL, Ioan Turc să ceară SRI lista celor câteva mii de persoane ascultate. Turc s-a arătat nemulțumit de declarațiile liderului PSD, spunând că vrea un punct de vedere din partea SRI.

Turc și Moldovan cred că instituțiile statului trebuie să răspundă în funcție de declarațiile unora și altora.

În altă ordine de idei, Ioan Turc susține că social-democraţii sunt preocupaţi să se lupte între ei pentru putere. În plus, partidul de guvernământ nu ţine cont nici de politica antinaţională dusă de UDMR, care doreşte nici mai mult, nici mai puţin decât autonomia totală a Ţinutului Secuiesc, lucru de care s-a arătat nemulțumit și colegul său, Stelian Dolha, care a precizat că protocolul semnat de partidele maghiare e o rușine.

„Ceea ce se întâmplă astăzi în PSD se subscrie perfect zicalei: „Ţara arde şi baba se piaptănă”. În timp ce preţurile la alimente, la carburant, la gaze, la electricitate au crescut şi cresc alarmant, în timp ce inflaţia a luat-o razna, în timp ce promisiunile electorale despre pensii şi salarii, despre majorările acestora, se dovedesc a fi o bulă de săpun, în timp ce aşa-zisa creştere economică merge în buzunarul companiilor din străinătate, în timp ce UDMR, încurajat de politica antinaţională a PSD, doreşte să creeze un alt stat în interiorul graniţelor statului român, găştile veşnic flămânde din PSD se bat pe ciolan între două guverne eşuate. PSD are o singură obsesie, o singură preocupare constantă: modificarea legilor justiţiei”, a declarat Ioan Turc.

Turc este de părere că PSD nu şi-a onorat deloc promisiunile electorale, astfel încât întreaga guvernare a acestui partid este egală cu zero.

„Domnul Radu Moldovan, preşedintele PSD, a spus că partidul de guvernământ are voie de un moment zero. PSD a avut un moment zero atunci când a preluat guvernarea, într-o anumită măsură tot de la PSD. După un an şi ceva de guvernare, într-adevăr PSD este zero. Zero la respectarea promisiunilor electorale, zero la economie, zero, din păcate, la patriotism, mai ales că ne aflăm în anul centenarului”, a opinat Ioan Turc.

 

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.