OPINII

George Mioc: Procurorul comunist Tudorel Toader trebuia lustrat din 1990. Dar nici acum nu-i târziu!

Securiștii și comuniștii sunt un cancer pentru societate: dacă nu-i scoți din corp la timp, dacă rămân infiltrați, se vor regenera, se vor extinde, iar boala va cuprinde tot trupul. Comunistul Ion Iliescu i-a salvat în 1990, când Societatea de la Timișoara a cerut ca securiștii și comuniștii să nu poată candida în alegeri, pe perioada a trei legislaturi.  Emil Constantinescu a fost prea laș să facă curățenie, deși a venit la putere pe un val anti-comunist.

În decembrie 2006, după ce președintele României a prezentat în plenul Parlamentului raportul privind regimul comunist și a arătat că întreaga Securitate făcuse poliție politică, a fost din nou un moment prielnic, dar PNL, în frunte cu Călin Popescu Tăriceanu, s-a dat pe mâna mafiei pesediste. Acel raport putea sta la baza unei legi dure a lustrației, însă „urmașii lui Brătianu” au trădat.
Acum, citim uluiți ce brută comunistă a fost, în anii 80, procurorul Tudorel Toader și ne întrebăm cum a fost posibil ca o asemenea nulitate agresivă să ajungă ministru al Justiției. Pentru cei care nu știu, iată faptele, publicate recent: prin 1987, procurorul Tudorel Toader a vrut să bage la pușcărie un cetățean care cumpărase o vacă cu un vițel și apoi revânduse vițelul! Tudorel Toader îl acuza de „speculă”, faptă gravă care se termina cu pușcăria, în comunism. Contextul: în anii 80, românii mureau de foame și făceau tot ce puteau pentru a aduce lapte pe masa copiilor. Să crești un vițel era practiv imposibil, fiindcă nu se găseau furaje. Să tai un vițel era faptă penală, decisese regimul Ceaușescu, în aberația sa.

Deci, omul nu a avut altă opțiune decât să vândă vițelul și să păstreze vaca, pentru laptele copiilor. Ei bine, pentru această crimă îngrozitoare, Tudorel Toader dorea să-l bage la pușcărie! Noroc că s-a găsit un judecător omenos, care l-a achitat pe bietul om! Însă, în regimul Ceaușescu, astfel de brute obediente, ca Tudorel Toader făceau carieră: „tânărul” procuror țintea, de pe atunci, cât mai sus. A reușit după 1990, punându-se în slujba mafiei, mai întâi a „liberalului” Relu Fenechiu – ins cu multiple condamnări penale – și acum a Satanei de Teleorman.
Dacă în 1990, curățam (și) Justiția, așa cum au curățat aliații americani și britanici Germania de procurorii și judecătorii naziști sau așa cum a fost epurat aparatul judiciar din Germania de Est după reunificarea cu Vestul, azi Tudorel Toader avea locul meritat în societate: probabil era paznic de noapte sau vânzător la minimarketul din colțul străzii. Dar, fiindcă românii n-au fost lăsați să se curețe de cancerul securist-comunist, acest personaj sinistru a ajuns judecător la Curtea Constituțională, iar acum este ministru al Justiției.

Totuși, vă spun: eu cred că nu-i prea târziu. Nu-i prea târziu să îl epurăm pe Tudorel Toader și să declanșăm lustrația, care să-i include pe comuniști, pe securiști, dar și pe liderii bandei care conduc azi România. Justiția trebuie purificată de scursurile securist-comuniste care azi s-au pus în slujba mafiei PSD-ALDE.  Eu nu voi abandona acest obiectiv. Când eu și alții spunem că „vom muri cu ei de gât”, nu-i o simplă vorbă! Nu vom uita și nu ne vom opri până nu vor fi pedepsiți pentru faptele lor!