Producătorul de electrocasnice De’Longhi caută 158 de oameni pentru fabrica de espressoare de cafea din Jucu, Cluj

Producătorul de electrocasnice De’Longhi România, cel mai mare exportator din judeţul Cluj, recrutează în prezent 158 de oameni pentru fabrica de espressoare de cafea din localitatea Jucu, cele mai multe joburi fiind pentru montatori electro­me­canici (120), dar şi pen­tru operatori mase plastice (30), tehnicieni, in­gineri, elec­tricieni, ma­şi­nişti, sti­vuitorişti sau manipu­lanţi marfă, potri­vit site-ului AJOFM (Agenţia Judeţeană pen­tru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj.

Compania a fi­na­lizat anul 2018 cu un număr me­diu de 2.170 de anga­jaţi, po­trivit datelor publice, conform zf.ro.

Grupul italian De’Longhi, o afacere de familie cu o istorie de peste un secol, care a intrat pe piaţa locală în 2012 prin preluarea facilităţilor de producţie ale Nokia de la Cluj, a investit peste 100 mil. euro în fabrica din România şi va continua să parieze pe dezvoltare.

Unitatea de pro­ducţie a realizat la început doar es­pressoare, însă trep­tat şi-a extins acti­vitatea cu blendere (mixere verticale) şi cu aparate de cafea pentru Nestle.

„Era anul 2012 când am început activitatea de pro­duc­ţie de la Cluj-Na­poca. Au trecut şapte ani de când am preluat fabrica Nokia, care avea la momentul acela 5.000 de salariaţi. Părea imposibil să ajungem la nivelul acela, dar acum suntem în direcţia bună“, spune Massimo Paronitti, director de operaţiuni pentru Europa în cadrul grupului şi directorul fabricii De’Longhi din Cluj.

Grupul De’Longhi a ajuns la un total de 8.500 de salariaţi în întreaga lume, din care 2.400 în România.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin