Uncategorized

Programul de azi al tenismenelor românce la US Open. Simona Halep joacă de la ora 18.00 pe arena Louis Armstrong

de Mihai Sărmășan

Deşi este lider mondial şi cap de serie numărul 1, Simona Halep nu va juca primul meci de la US Open pe terenul central, Arena Arthur Ashe. Românca va deschide ziua de luni la New York pe terenul Louis Armstrong. Halep va juca împotriva estoinei Kaia Kanepi de la ora locală 11:00 (18:00 ora României).

Irina Begu, care a împlinit de curând frumoasa vârstă de 28 de ani, va începe ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, contra americancei Jennifer Brady, împotriva căreia nu a mai jucat niciodată. Acest meci esteprogramat să înceapă pe terenul numărul 7 de la ora 18, ora României. Irina nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, adunân în ultimele 7 meciuri 7 înfrângeri. Sportiva noastră de pe locul 59 WTA nu a mai câştigat un meci de la French Open.

Mai apoi, pe terenul numărul 8, o altă româncă va evolua, însă în jurul orei 23:30, ora României Este vorba despre Ana Bogdan, locul 83 WTA, o va întâlni în primul tur pe jucătoare venită din calificări, cehoaica Marie Bouzkova, lcul 170 WTA. Şi acest meci va constitui o premieră în circuitul feminin de tenis, întrucât cele două jcătoare nu s-au mai întâlnit înainte. Acest meci va fi al patrulea pe terenul numărul 8, după Rybarikova – Wang, Altamirano – Humbert şi Carballes Baena – Krueger.