ACTUALITATE

Programul filmelor care vor rula în perioada 25 – 31 mai 2018

Clubul Femeilor Dezlănţuite aduce pe marile ecrane aventurile a patru prietene fară egal interpretate de Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Berger, Mary Steenburgen.

Lectura nu a fost niciodată mai inspiraţională pentru aceste doamne care acum învaţă să trăiască şi să zâmbească din nou, în comedia „Clubul Femeilor Dezlănţuite”.

Diane (Diane Keaton) a devenit recent văduvă după 40 de ani de căsnicie, Vivian (Jane Fonda) preferă să se bucure de prezența bărbaților fără să-și ia vreun angajament, Sharon (Candice Bergen) încă nu şi-a revenit după divorțul încheiat în urmă cu mulți ani, iar Carol (Mary Steenburgen) se străduiește să-și salveze mariajul de 35 de ani.

Existența cotidiană a celor patru prietene este dată peste cap după citirea celebrului roman erotic „50 de umbre ale lui Grey” care le impulsionează să ia decizii absolut surprinzătoare.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera pe marile ecrane din 25 mai. Biletele pot fi cumpărate de pe www.cinemacity.ro sau de la casieriile cinematografelor, în toate cele 19 oraşe.

Fotografia postată de Centrul Cultural Dacia Bistrița.