Programul Start-up Nation începe pe 15 iunie. În joc sunt 1,7 mld. lei şi 200.000 lei pentru un proiect

Programul Star-up Nation va fi operaţional începând cu 15 iunie când va fi lansată public aplicaţia electronică prin intermediul căreia potenţialii beneficiari se pot înscrie în program.

„Am gandit arhitectura acestui program intr-un mod in care procesul de aplicare sa fie simplu, obiectiv, transparent, astfel incat sa avem un numar cat mai mare de beneficiari ai programului Start-Up Nation. Programul are o alocare de 1,7 miliarde lei, din surse bugetare şi fonduri europene şi se preconizează a fi cel mai popular pogram de spijinire a iniţiativei antreprenoriale din România. Suma pe care un beneficiar o poate obţine este 200.000 lei”, a fost precizarea ministrului IMM-urilor.

Aplicaţia va fi deschisă public pentru 30 de zile, timp în care potenţialii beneficiari ai programului vor înscrie online planurile de afaceri.  Verificarea planurilor de afaceri va fi făcută de către specialiştii din cadrul Oficiilor Teritoriale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) iar lista beneficiarilor va fi publicată pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.