Proiectele administraţiei năsăudene în anul 2018. Peste 42% din bugetul local alocat secţiunii de dezvoltare

Anul 2018 reprezintă pentru administraţia năsăudeană un an al continuării proiectelor începute, dar şi un an cu noi proiecte şi noi provocări. Investiţiile pe care le vom derula anul acesta sunt menite să crească gradul de confort urban.

Proiectele derulate de administraţia publică locală a oraşului Năsăud, aflate în diferite stadii de evaluare/contractare/implementare, le vom enumera mai jos, pentru o bună informare a cetăţenilor oraşului Năsăud şi din cele două cartiere Năsăudene.

În anul 2018, peste 42% din bugetul local este alocat secţiunii de dezvoltare, reprezentând cofinanţări în proiectele mai sus menţionate. Continuăm modernizarea oraşului pe partea de infrastructură (drumuri), administraţia locală alocând suma de 179.000 lei, la care se adaugă T.V.A., pentru contractarea de servicii de proiectare având ca obiect:

,,Reabilitare şi modernizare străzi în oraşul Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud”, pentru un număr de 11 străzi din oraş, după cum urmează: strada Valea Podului, strada Cloşca, strada Crişan, strada Crişan, strada Viei, strada Avram Iancu, strada Avram Iancu, strada Vasile Naşcu, strada Tudor Vladimirescu, strada Dumitru Vârtic, strada Iuliu Moisil şi strada Andrei Mureşianu.

Alături de infrastructura de drumuri, infrastructura educaţională reprezintă şi ea o prioritate pentru administraţia locală. În momentul de faţă se lucrează la documentaţia pentru obiectivul ,,Reabilitare/modernizare/dotare Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu Năsăud şi infrastructură urbană adiacentă”, proiect care va fi depus spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa 13.1.

Comunicat primăria orașului oraşului Năsăud,

primar Mircea Romocea

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.