ACTUALITATE, POLITICĂ

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, a anunţat miercuri prim-vicepreşedintele partidului, Sorin Grindeanu, unul din cei patru premieri din România demiși prin moțiune de cenzură și singurul dat jos de propriul partid.

”Am depus moţiunea de cenzură”, a afirmat Grindeanu, penultimul premier din România demis prin moțiune de cenzură.Potrivit acestuia, probabil moțiunea va fi dezbătută și votată săptămâna viitoare.

Grindeanu a susţinut că Guvernul actual “este un dezastru pentru români şi pentru firmele româneşti”.
”Au fost înghetaţe pensiile, au fost înghețate salariile, au fost îngheţate alocaţiile, iar pe partea cealaltă, în PNRR, vedem doar reforme catastrofale pentru România şi bani foarte mulţi pentru clientela lor politică.

Românii, în aceste luni, au sărăcit. Doar în mintea premierului Cîţu românii o duc mai bine. Aproape s-au dublat facturile la energie, preţul pe litrul de benzină a ajuns la 6 lei, 70% dintre români spun în acest moment că România merge într-o direcţie greşită. Sperăm că printre cei 70% să se găsească şi parlamentari ai actualei coaliţii de guvernare care să voteze”, a mai susținut Sorin Grindeanu, citat de News.ro.

El a precizat că PSD contează şi pe voturile AUR pentru moţiune și a reamintit că Alexandru Rafila este propunerea PSD pentru postul de premier.