PSD +ALDE au vândut România și i-au trădat pe români

Liderul senatorilor NPL, Florin Cîțu, a lansat un nou atac la adresa PSD-ALDE pe care îi acuză că vor să scoată România din Uniunea Europeană. Într-o postare pe facebook, Cîțu, afirmă că actuala guvernare ne-a condamnat la subdezvoltare și că se știa că atacul asupra justiției din partea PSD-ALDE va acea consecințe nedorite pentru România.

„Informația este devastatoare pentru România și demască complotul PSD+ALDE împotriva românilor. Bulgaria intră în spațiul Schengen peste o lună.

PSD +ALDE au premeditat condamnarea românilor la subdezvoltare. Da, au premeditat.

De doi ani de zile sunt avertizați oficial și neoficial să lase justiția și economia în pace. Să respecte tratatele semnate cu UE pe justiție și economie. Li s-a spus oficial și neoficial că ofensiva împotriva economiei și a justiției nu va rămâne fără consecințe.

Iar consecințele au apărut pe rând. În prima fază au apărut în domeniul economic. A urmat domeniul justiție care a culminat cu raportul MCV.

Și acum, Bulgaria este recompensată pentru atitudinea față de justiție, economie și tot ce înseamnă UE iar Romania este penalizată dur.

PSD+ALDE trebuie să vă opriți. Trebuie să opriți atacul la justiție și economie. Altfel riscăm să fim dați afară din UE. Știu că acesta este planul vostru dar nu este ceea ce vor românii. Nu este ce au votat românii. Nici măcar cei care v-au votat pe voi crezând minciunile voastre din campanie.

CE a facut un pas important și a demascat planul celor doi, Dragnea și Tăriceanu, de a retrage România din UE și de a o preda partenerilor lor de la EST.

Acum este rândul nostru. Și aici îi includ și pe puciștii din PSD. Toți vrem să scăpăm de Dragnea și gasca lui. Singura șansă, atât pentru noi dar și voi, puciștii, este să votăm toți moțiunea de cenzură împotriva guvernării toxice PSD+ALDE.

În ceea ce privește UDMR, având în vedere efectele acestei guvernări susținute și de voi, nu există nicio justificare pentru a nu vota moțiunea de cenzură. Acum sunteți părtași la distrugerea economiei, a justiției și la întârzierea cu câțiva ani a intrării României în Schengen. Dar daca veți continua să susțineti acest guvern veți fi părtași la distrugerea României pentru mai multe generații.
Planetele s-au aliniat perfect pentru România și români. Intai Centenar apoi Președinția Consilului UE.

Pentru ca totul sa fie perfect trebuie să trimitem acasă această guvernare toxică (mai ales dupa ce s-a dat de gol și Teodorovici că Est-ul rămâne dragostea sa)”, a menționat liderul senatorilor liberali.

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.