PSD BN merge pe mâna lui Dragnea. Radu Moldovan se află în concediu în străinătate și nu participă la Cex-ul PSD

Președintele PSD BN, Emil Radu Moldovan, nu va participa la Cex-ul PSD, fiind plecat ăn vacanță în străinătate. Ca un mare patriot, bun român, președintele socialiștilor bistrițeni, a ales ca în aceste zile fierbinți pentru viitorul PSD, să plece în concediu. În străinătate, firește. Baronilor PSD le place luxul și străinătatea. La fel ca președintele Dragnea, care de mai bine de 10 ani merge în Brazilia. Nu e nimic rău în asta, dar poate puțină, foarte puțină decență n-ar strica stimați socialiști și bugetari de lux. Puteți merge oriunde dar nu mai țineți lecții despre ce înseamnă patrie, a fi bun român și ați iubi țara. Voi nu o faceți oricum, doar spuneți că sunteți mari patrioți.

De Centenar ne așteptam, totuși, la altceva, dar se pare că nu e cazul.

Revenind în actualitate, PSD BN, a decis să meargă cu câștigătorii. Ca de obicei. Dragnea rămâne preferatul PSD-iștilor bistrițeni, care vor vota la Comitetul Executiv de astăzi.

În urma consultării membrilor Comitetului Executiv Judetean, PSD Bistrita-Năsăud a decis că prioritatea echipei de la Bistriţa-Năsăud este continuarea guvernării și implementarea programului de guvernare.

Printr-un comunicat al PSD BN, aceştia precizează că disputele din spațiul public trebuie să se încheie de urgență, iar sedința de astăzi trebuie să fie punctul final al acestei perioade agitate. PSD Bistrița-Năsăud mandatează reprezentanții săi în CEx să susțină în continuare echipa de conducere aleasă la Congresul PSD, în frunte cu președintele partidului. PSD Bistriţa-Năsăud va fi reprezentat în Comitetul Executiv Naţional de către deputaţii Daniel Suciu şi Doina Pană, respectiv ministrul Ioan Deneş, cu drept de vot, mandat fiind de preşedintele Radu Moldovan, aflat în vacanţă în străinătate.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.