PSD ”E ca o familie în care toată lumea ia bătaie de la unul singur”

Pe măsură ce se apropie şedinţa Comitetului Executiv al PSD, programată pentru azi, ora 16, la Palatul Parlamentului, taberele conturate în sânul partidului de guvernământ, îşi exprimă tot mai vocal şi public punctele de vedere. Se observă o cristalizare şi consolidare a curentului ce se opune preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Tot mai mult se conturează sentimentul că Liviu Dragnea este gata să sacrifice interesele PSD şi stabilitatea politică a României pentru interesele sale personale şi a unui grup minor care se află în directă coliziune cu legea şi că premierul Sorin Grindeanu nu este dispus să meargă chiar atât de departe, lucru care, de altfel, s-a văzut pe parcursul manifestaţiilor legate de celebra de acum OUG 13.

Organizaţii ale PSD, precum cele din Timiş, personalităţi ale PSD, şi l-am numit pe Ioan Rus de la Cluj, edili ai marilor oraşe, aici făcând o notă specială, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirică, îşi exprimă dezacordul privind maniera în care înţelege preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să gestioneze politica partidului care a dat prezentul guvern.

„Ne mișcăm contra firii. O moțiune de cenzură este apanajul Opoziție, nu a partidului aflat la guvernare. PSD pozează într-un partid condus de un lider care face doar cum îl taie mintea și nu ține cont de principiile de bază ale politicii.

Acest bolovan aruncat nu poate crea decât efecte negative. Schimbarea lui Grindeanu nu va oferi decât o imagine dezastruoasă a unui partid care se compromite în actul de guvernare, menținerea lui Grindeanu nu va face decât să continue atitudinea tensionată dintre premier și președintele partidului.

Nici nu știi cum este mai bine în momentul de față, dar ceea ce a stârnit președintele Dragnea nu vine decât să confirme trendul descendent al partidului, în momentul de față, și rezultatul dezastruos al alegerilor parțiale”,  apreciază primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirică,  menţionând, totodată, că  „Sunt 5 persoane care distrug partidul” şi că PSD   ”E ca o familie în care toată lumea ia bătaie de la unul singur”.

 

 

 

 

 

 

 

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.