POLITICĂ

PSD-iştii, huiduiți la Iaşi, de Ziua Unirii. „Vrem autostradă, nu penali pe stradă!”

Zeci de oameni au huiduit şi au scandat în timpul discursurilor oficialităților care au luat parte la manifestările organizate la Iaşi de ziua Unirii Principatelor Române. Oamenii au scandat: „Hoții, hoții!”, „Vrem autostradă, nu penali pe stradă!”, „PSD, ciuma roşie!”, „Trădătorilor!”.

Vociferările au început să se audă când și-au făcut aparația liderii PSD, în frunte cu președintele Consiliului Județean Iaşi, Maricel Popa, şi s-au întețit în timpul discursului acestuia.

Partidul de la guvernare a fost criticat dur de o femeie care participa la eveniment, ea spunând că nu vrea să se ajungă ca pe vremea comuniştilor. „Nu vreau să mai trăiască şi copiii şi nepoţii mei la fel. Mergeam la două noaptea să le cumpăr lapte. Să ajungem din nou aşa? Hoţul de Dragnea se plimbă în Maldive cu o muieruşcă de 25 de ani. Să-i fie ruşine! Am huiduit pentru că nu aud nimic din ce se spune acolo şi nu m-au lăsat în faţă.

Nu m-a primit niciun parlamentar să le spun ce gândesc pensionarii şi cadrele didactice universitare despre atitudinea lui Tudorel, care vrea să dea drumul la puşcăriaşi. (…) Nu mă consider colegă universitară cu Tudorel Toader şi voiam să i-o spun în faţă. Am 50 de ani, am învăţat la Universitatea <<Cuza>> şi nu mă simt reprezentată de Tudorel Toader”, a spus femeia, citata de ziaruldeiasi.ro.