OPINII

PSD-iștii și găurile lor…

În decembrie 2016 Liviu Dragnea ne anunța că exista o gaură la buget de 10 miliarde lei. Guvernul Cioloș trebuie să răspundă. Face comisie de anchetă, scandal, dă ordine celor de la Curtea de Conturi să se antepronunțe și aceștia ascultă (imediat după aceea le-a introdus pensiile speciale, ,meritau nu? 🙂 ), amenința cu plângeri penale etc… Ce să mai, omul voia dreptate. Se “furaseră” 10 miliarde lei.

După ce i-am arătat, printr-o analiză depusă la comisia respectivă, că nu era nicio fraudă și i-am prezentat și punctul de vedere al guvernului Dragnea 1 care îmi confirma analiza (de aici i se trage lui Grindeanu), a retrimis raportul la comisie și a fost îngropat.

Acum, “his partner in crime”, Darius Vâlcov vine și el cu gaura lui. Este drept puțin mai mică ca a șefului sau, 2 miliarde euro. Darius știe cel mai bine că Liviu e sensibil și nu vrea să-l supere.

Așa, să revin. Darius Vâlcov, inventează și el o gaură și cere și el comisie de anchet și dosare penale.

Fac un pariu cu dumneavoastră. Și această “gaură” va avea soartea “găurii” lui Dragnea.

Avem în fața noastră o combinație de incompetență (prostie, cum se spune în popor) și manipulare ordinară.

Nu trebuie să picăm în capcana lor. Trebuie să cerem în continuare informații despre gazele folosite în piață. Să cerem demisia Minstrului de Interne, a celor responsabili cu măcelul din 10 august, audierea colonelului Paraschiv, să aflăm cât din bugetul de la rectificare pentru MAI, 300 milioane lei in plus, a fost pentru prime “speciale” pentru jandarmii care au participat în piață în 10 august.

Iar pentru Dragnea și Vâlcov. Dacă vă tot obsedează găurile, vedeți ce faceți cu deficitul bugetar. Acolo este o gaură care merită toată atenția voastră. Eliminați-o!

#DeschideOchiiRomania #romaniitrebuiesastie

articol preluat de pe pagina de facebook a autorului