OPINII

PSD să nu-și facă iluzii: noul ambasador al SUA va fi alături de românii cinstiți!

Autor: George Mioc

În sfârșit, administrația Trump l-a trimis acasă pe domnul Hans Klemm, un diplomat crescut la școala lui Hillary Clinton, care a sfidat poporul român susținând o agendă pro-gay. În calitate de cetățean româno-american spun: nu așa se promovează valorile democratice, încercând să impui unui popor creștin căsătorii între persoane de același sex, ba chiar posibilitatea ca acestea să adopte copii.
Președintele Trump – pe care l-am votat – a câștigat alegerile tocmai pentru că a înțeles că alegătorii s-au săturat ca o pseudo-elită „liberală” (de fapt, niște stângiști) să le impună ce să creadă și cum să vorbească. De aceea, am încredere că viitorul ambasador al SUA la București, Adrian Zuckerman, va gestiona relația cu România privind către interesele comune ale Statelor Unite și ale poporului român, nu încercând să impună voința unei minorități zgomotoase.
Ce cred că ar trebui să facă noul ambasador, pentru a consolida încrederea românilor în parteneriatul cu SUA, în aceste vremuri, în care o bandă agresivă de tâlhari conduce România:
• Să încurajeze organizarea referendumului pentru familie, aceasta fiind o formă de exprimare democratică a voinței poporului. Trei milioane de oameni au semnat pentru acest referendum. Minoritatea care țipă că nu e democratică o astfel de consultare populară e într-o completă lipsă de logică! În acest context, eu repet: și referendumul din 2009, privind Parlamentul unicameral, cu 300 de deputați, este obligatoriu și trebuie transpus în Constituție.
• Să încurajeze lupta anti-corupție! Să reacționeze ferm – eventual alături de ambasadele altor state occidentale – la toate tentativele lui Dragnea de a distruge statul de drept și de a-și subjuga Justiția. Opoziția cinstită, acea opoziție care chiar se luptă cu gruparea infracțională care a ocupat România, trebuie susținută.
• Să sprijine presa liberă. Fără o presă liberă, va fi greu să-i trezim pe bieții oameni aflați de 27 de ani în robia baronilor roșii, oameni simpli care au fost făcuți să creadă că doar acești baroni îi pot hrăni. Fără o presă liberă, va câștiga propaganda Antenei 3, care face tot posibilul să-i descurajeze pe alegători să vină la vot. Redeschiderea secțiunii pentru România a Europei Libere e un prim pas, arătând că administrația Trump vrea să se lupte cu știrile false răspândite de clonele de la București ale propagandei ruse.

Sunt mulți membri ai bandei pesediste care cred că, dacă la București vine un nou ambasador, Statele Unite se vor uita în altă parte în timp ce ei fură și oprimă poporul român, ba poate chiar vor fi invitați la Casa Albă. Vor vede curând cât de mult se înșeală! Statele Unite nu vor risca niciodată soarta soldaților ei, lăsându-i pe un teritoriu condus de indivizi corupți, care pot fi cumpărați de oricine, inclusiv de Rusia. Luptând cu corupții din România, SUA asigură securitatea militarilor americani staționați la Deveselu, la Constanța sau la Câmpia Turzii. Niciodată președintele Trump nu va risca inutil soarta copiilor familiilor americane.
Niciodată regimul Dragnea, care pe sub masă face jocurile Rusiei și Chinei comuniste, nu va fi un amic al Statelor Unite. Dimpotrivă!