ECONOMIC

PSD+ALDE- “credite cu buletinul ” din banii dumneavoastra

PSD-isti sunt disperati. Economia se prabuseste. Astfel, recurg la “arma” pe care o folosesc toti nationalisti-socialistii in astfel de momente-ajutor de stat.

Saptamana trecuta am votat in plen, la senat, impotriva ajutorului de stat pentru “tinerii” cu varsta pana la 55 de ani.

O economie cu deficit de forta de munca si cel mai mare deficit bugetar din ultimii 11 ani, nu are nevoie de astfel de pomeni electorale.

Mai mult, prin OUG acest program nu este inclus in datoria publica imediat. Doar atunci cand cei care nu au un loc de munca dar luat credit subventionat nu si-au platit ratele.

Totusi, pentru a face programul si mai atractiv nationalist-socialistii de la PSD+ALDE se folosesc de ideile bancilor. Idei pe care le infiereaza cu mandrie proletara de fiecare data.

Creditele subventionate de stat au o perioada de gratie de, foarte mare atentie aici, cel putin 5 ani. Iei credit azi si nu platesti nimic 5 ani.

Sa recapitulam. Statul intra acum pe o piata pe care o demonizeaza de ani de zile prin retorica folosita de PSD+ALDE, cu solutii pe care le detesta -credite cu buletinul de la stat cu perioada de gratie mare si dobanzi subventionate!

Bineinteles ca sistemul bancar va imbratisa si aceasta oportunitate. De ce nu? Riscul este la stat, adica in buzunarele noastre.

Da, este clar ca se va termina bine pentru noi toti (yeah right) . Eu zic sa economisiti cat puteti, trebuie sa platiti si aceste credite in curand prin taxe si accize mult mai mari.

PNL a votat impotriva.

Interventia mea in Senat:

#2020RomaniaFaraPSD #DeschideOchiiRomania #romaniitrebuiesastie