POLITICĂ

Radu Moldovan despre candidații PSD pentru Parlament: Avem profesioniști în diferite domenii

PSD Bistrița-Năsăud și-a lansat candidații pentru alegerile parlamentare. Președintele PSD BN, Emil Radu Moldovan a prezentat candidații PSD și a menționat că oamenii pe care îi susține sunt pregătiți pentru noul  legislativ, care își începe activitatea după alegerile din 6 decembrie. De asemenea, președintele PSD BN s-a arătat extrem de nemulțumit pentru decizia PNL de a menține data alegerilor pentru 6 decembrie. Moldovan a insistat ca alegerile să fie amânate.

Emil Radu Moldovan: Avem profesioniști în diferite domenii, care pot să vă reprezinte-n Parlamentul României, să fie vocea dumneavoastră acolo, să realizeze legi care să stea la baza dezvoltării comunităților!

Așadar, suntem pregătiți și pentru alegerile parlamentare care încep astăzi, într-o perioadă grea, când prioritatea autorităților ar trebui să fie DOAR SĂNĂTATEA OAMENILOR, oprirea dezastrului, recâștigarea controlului pandemiei.
Însă, din dorința de putere absolută, #PNL face troc cu viața oamenilor și ne pune pe toți într-o situație nefirească și nesănătoasă.

Dar nu vă vom abandona! Continuăm să vă fim alături, să ne implicăm în gestionarea pandemiei, să oferim soluții, #FapteNuVorbe, în timp ce miniștri din Guvernul României, inconștienți fiind, sunt în campanie electorală.

Neacceptarea amânării alegerilor de către PNL este o dovadă de trădare a interesului oamenilor, a misiunii și jurământului făcut de cei ce azi conduc destinele românilor.

Vă doresc multă sănătate!
Doamne ajută!