Radu Moldovan sparge zeci de mii de euro pentru spectacole private

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a organizat un spectacol dedicat Matildei Pascal Cojocărița, la împlinirea a 40 de ani de activitate. Mai multe formații și personalități din lumea folclorului au participat alături de artistă pe scena Centrului Cultural Dacia. De altfel sala a fost ocupată de invitați, bistrițenii neavând acces la spectacol.

Cui folososesc aceste adunări și cât a costat prestația artiștilor, ne va spune instituția care a coordonat această acțiune.

„Aseară, am avut plăcerea de a sărbători alături de foarte mulți bistrițeni, împlinirea a 40 de ani de activitate artistică a îndrăgitei și virtuoasei interprete de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița!

Doamna Matilda Pascal Cojocărița este una din cele mai cunoscute și apreciate artiste ale folclorului românesc, ale României.

Mereu am iubit acest gen de muzică și am considerat că artiștii dedicați folclorului sunt principalii promotori ai identității noastre culturale.

Este pentru noi toți o onoare faptul de a o avea pe doamna Matilda Pascal Cojocărița printre noi și trebuie să îi mulțumim pentru imaginea frumoasă a municipiului nostru, pe care o arată lumii întregi.

În ceas aniversar, îi urăm doamnei Matilda Pascal Cojocărița “La mulți ani!” cu sănătate și bucurii alături de familia sa frumoasă, de colegi și prieteni dar și alături de noi ceilalți, publicul, care vă apreciem talentul, vă respectăm, vă mulțumim și vă iubim!”, a precizat viceprimarul Cristian Niculae pe pagina de facebook.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.