POLITICĂ

Rareş Bogdan a sărit la gâtul unui consilier din cabinetul primului ministru

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a criticat dur, într-o intervenție la postul de televiziune B1Tv, pe consilierul premierului Orban, Bogdan Glăvan, care ar fi spus că nu-l interesează să treacă pe la locul de muncă și că vrea doar să-și ia salariul de 15.000 de lei.

Bogdan s-a arătat foarte nemulţumit că unii colegi de-ai săi încasează sume mari de bani ca membri în diverse consilii de administraţie.

„Vă doresc să nu fiți niciodată în situația mea, pentru că eu trebuie să răspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme, pentru tot felul de indivizi… dacă vrei să iei 15.000 lei, stai mă acasă. Că nu am venit la guvernare, nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată ţara şi nu am dormit 4 ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 lei. Eu am alergat pentru PNL şi alerg pentru PNL alături de 240.000 membri nu ca dl Glăvan sau alţi maimuţoi să îşi ia Consiliu de Administraţie sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15000 lei. Asta chiar mă scoate din sărite. Pentru că nu am pus niciun om în vreun Consiliu de Administraţie, nu am niciun Consiliu de Administraţie, nu mă interesează să numesc vreun om în Consiliu de Administraţie şi nici să numesc oameni care să spună, dacă chiar e aşa, că a venit la guvernare ca să ia 15.000 de lei. Mi se pare aberant. Ştii ce greu e să răspunzi pentru aceşti glăveni când eşti de bună credinţă şi vrei ca ţara să se schimbe? Sunt într-o situaţie în care îmi vine să ies public şi să spun mai multe decât spun, pentru că eu nu am venit la guvernare ca Glăvan să ia 15.000 lei şi 7 consilii de administraţie”, a declarat luni, Rareş Bogdan, la B1.

Bogdan Glăvan a fost instalat în martie, în fruntea Fondului Român de Contragarantare post în care este remunerat cu circa 15.000 de lei, net, lunar, plus alte beneficii financiare. Glăvan n-a reacţionat la atacul lui Rareş Bogdan. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în perioada următoare în condiţiile în care partidul intră în logica alegerilor locale şi generale.