ACTUALITATE, ECONOMIC

Re-patriot: Noi facem România mai bună

Organizația Re-patriot pregătește Summitul Re-patriot, care va reuni la aceeași masă mai mulți antreprenori români, experți și români din diaspora. Întâlnirea e parte a proiectului care si-a propus să promoveze oportunitățile din România ca motor pentru întoarcerea românilor plecați în afara țării.

Țara noastră împlinește anul acesta 100 de ani și vom merge la Alba Iulia să ne arătăm recunoștința pentru asta. Ne dorim să fim împreună în capitala de suflet a românilor și să ne gândim la ce putem face fiecare dintre noi pentru viitorul ei.   În perioada 4-7 octombrie 2018, chemăm oameni de afaceri români de succes din Țară și din Diaspora, purtători ai credinței că “se poate!”, să pornim noi parteneriate strategice și de afaceri pentru următorii 100 de ani. Vom explora astfel subiecte legate de oportunitățile de afaceri pe care România le oferă și cum arată contextul pentru demararea acestora, dar și cum putem consolida punțile de colaborare și promovare reciprocă între noi. Anul acesta, în premieră, vom recunoaște 100 de români de pretutindeni cu rezultate remarcabile și care sunt apreciați pentru meritele lor și pentru puterea lor inspirațională. Vă invităm să nominalizați persoane care considerați că merită cu prisosință să fie aplaudate, în cadrul unei Gale de premiere și pe care să le includem în Topul 100 Români de Pretutindeni, trimițând un email la [email protected]   Mesajul nostru este simplu: Hai să facem împreună afaceri acasă! Centenarul înseamnă, în primul rând, să ne unim forțele pentru un viitor așa cum ni-l dorim!

Pe parcursul celor 4 zile vom îmbina discuțiile aplicate cu un program care să ne permită să explorăm potențialul turistic al zonei și să sărbătorim românește:

Joi, 4 oct-Cocktail de bun venit

Vineri-5 oct Summitul RePatriot Sâmbătă

6-oct Turism și cultură

Duminică-7 oct Pașii următori de acțiune.

Conferință de presă Agenda finală, precum și detaliile logistice și organizatorice, le vom transmite ulterior selectării aplicației tale. Detaliile primelor 2 ediții le puteti găsi aici, iar pentru înscrieri și orice alte informații, te invităm să ne scrii la [email protected] Obiective Prezentarea oportunităților pe care România le oferă investitorilor, în general, și investitorilor români din Diaspora în special. Prezentarea, într-un mod pragmatic, a cadrului general pentru investiții în România, transpusa prin realizarea unui studiu despre contextul investițional în România Facilitarea dialogului și construirea unei punți de colaborare și promovare reciprocă a celor două categorii de invitați participanți. Obținerea de rezultate concrete, respectiv: noi investiții atrase în România, lansarea de parteneriate strategice, idei de afaceri, exporturi. Realizarea unei platforme de discuții și de generare inițiative legislative și nu numai în scopul îmbunătățirii mediului de afaceri românesc. Tocmai de aceea, Summit-ul va facilita discuțiile formale cu cele informale, networking-ul cu dezbaterile pe subiecte de interes pentru oamenii de afaceri sau companiile doritoare să investească în România.