Record mondial al lui Avram Iancu. A înotat 89 de zile

Bibilotecarul Avram Iancu a reușit să traverseze în înot o parte din Europa. Timp de 89 de zile, românul a înotat din Germania până la Sulina, unde a fost așteptat de sute de susținători. ,,Dragi prieteni, este ultima zi. Este atacul final asupra ţintei pe care mi-am propus-o. Înot de 89 de zile, este a 89-a zi, a 89-a dimineaţă, îi mulţumesc lui Dumnezeu că este o vreme absolut excelentă, condiţii absolut excelente de înot pentru ultimii 25 de kilometri. Sper din tot sufletul să ajung la final. Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine şi sunt convins că veţi fi alături de mine şi în aceşti ultimi 25 de kilometri. Doamne ajută, prieteni!”

La sosirea în țară înotătorul român a mulțumit susținătorilor într-un mesaj postat pe rețeaua Facebook:,,Dragi prieteni, după 89 de zile de efort neîntrerupt, am ajuns la destinație!
Toti cei implicați în acest proiect sunteți minunați. Vă multumesc, oameni frumoși.
Revin cu detalii!
Multumesc, Doamne, pentru sănătate!
Trăiască Romania”, a fost mesajul transmis de Iancu la sosirea în portul Sulina.

Avram Iancu are 41 de ani şi este bibliotecar în oraşul Petroşani, din judeţul Hunedoara. Acesta a luat startul în cursa de 2.860 de kilometri de la izvoarele Dunării până la Marea Neagră, din oraşul Donaueschingen, din Germania, parcurgând distanța în înot în timp de 89 de zile.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.