POLITICĂ

RE:START ROMÂNIA este lângă Marius Stratulat

Partidul RE:START ROMÂNIA este ALTFEL, pentru că forţa noastră vine din oamenii capabili şi curaţi pe care îi avem alături. Acolo unde identificăm oameni buni, dedicaţi comunităţii lor, suntem lângă ei.

Marius Ionuţ Stratulat este un tânăr de 33 de ani, cu o vastă experienţă civică şi este candidat independent la Primăria Comunei Vidra, judeţul Ilfov. Probabil îl cunoaşteţi de la “ROMÂNIA, TE IUBESC!”, unde ne-a impresionat pe toţi forţa cu care îşi depăşeşte condiţia fizică şi impactul pozitiv pe care îl lasă în jurul său. De 6 ani este activist pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi din România, de 9 ani luptă pentru dezvoltarea comunei Vidra şi de 5 ani a devenit un antreprenor în lumea socială pe piaţa internaţională a dispozitivelor medicale.

Suntem siguri că Marius va sfinţi locul şi comuna Vidra va deveni ceea ce trebuie să reprezinte o comună aflată la 5-6 km de capitală.

Invităm toate celelalte partide politice să ne fie alături cu responsabilitate şi să promovăm împreună oameni harnici, empatici şi implicaţi în viaţa socială, care merită cu adevărat să se afle în funcţii administrative!

Biroul de presă al Partidului RE:START ROMÂNIA