Retro Parada Toamnei – sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România

Retro Parada Toamnei, un eveniment care încheie sezonul 2017, se desfășoară sâmbătă și duminică în 27 de orașe din România.

,,Astăzi și mâine Retromobil Club România organizează în 27 de orașe Retro Parada Toamnei, eveniment care încheie sezonul 2017. Acest eveniment, unic în lume prin faptul că se desfășoară simultan în întreaga țară, reunește anul acesta peste 700 de vehicule istorice. Bucureștiul va înregistra un record istoric — peste 200 de vehicule istorice prezente la o expoziție din România! În 21 de orașe evenimentul se va desfășura sâmbătă, iar în 6 orașe — duminică”, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de organizatori.

Astfel, Retro Parada Toamnei are loc sâmbătă la București, Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Cisnădie, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Curtea de Argeș, Deva, Oradea, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vaslui. Duminică, manifestarea se va desfășura la Buzău, Carei, Câmpulung Muscel, Galați, Iași și Rădăuți.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.