POLITICĂ

Robert Sighiartău: Am votat pentru valorile familiei

Deputatul Robert Sighiartau a votat astăzi pentru referendumul privind definirea căsătoriei. Robert Sighiartău a votat la secția 27 din municipiul Bistrița.

Parlamentarul bistrițean este încrezător în votul popular și îndeamnă cetățenii să iasă la vot în număr cât mai mare.

“Am venit la vot din respect pentru milioanele de români care au avut această inițiativă de modificare a Constituției pentru definirea clara a casatoriei, din respect pentru dreptul suveran al tuturor românilor de a se pronunța, la referendum, asupra acestei teme de o maximă importanță pentru societate.

Am votat pentru valorile familiei care este inima societății noastre și care dă trăinicia și viața acestei societăți. Este un vot pentru binele copiilor noștri, pentru binele României și pentru viitorul ei.

Este un vot în perfectă concordanță cu valori europene și pro occidentale pentru că familia stă la baza acestor valori. Îi chem pe români să vină la referendum și să voteze conform conștiinței lor.

Să nu le fie frică de toate dezinformările și minciunile care s-au spus în încercarea de a-i face să nu voteze la referendum.

E referendumul lor și numai al lor al nimănui altcuiva.

E dreptul lor suveran de a-și spune opinia prin vot, drept pe care toți politicienii ar trebui să îl respecte”, a precizat deputatul Sighiartău.