POLITICĂ

Robert Sighiartău: Decizia de a nu intra în acest Guvern de tranziție a fost o decizie personală

În urma numeroaselor mesaje apărute pe rețelele de socializare de la cei care nu l-au văzut pe lista miniștrilor propuși de Ludovic Orban, Secretarul General al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, a declarat în exclusivitate pentru Nota BN:

“Vă mulțumesc mult pentru mesajele dumneavoastră de susținere !
Decizia de a nu intra în acest Guvern de tranziție a fost o decizie personală. Îi mulțumesc lui Ludovic Orban pentru încredere și susținere. Vreau in calitatea mea de deputat si secretar general al PNL sa imi duc la capăt proiectele începute; câștigarea alegerilor prezidențiale, locale si parlamentare precum si celelalte proiecte din Parlament, eliminarea supraaccizei la carburanți si eliminarea supraimpozitării contractelor part-time.

Pentru a putea începe reconstrucția din temelii a națiunii noastre, e obligatoriu să câștigăm alegerile care vor urma. Îl voi susține cu toate puterile mele pe Ludovic Orban și colegii din viitorul Guvern.
Cu ajutorul Lui Dumnezeu și Împreună cu voi vom reuși !”

Amintim faptul că președintele PNL Ludovic Orban a insistat în numeroasele întâlniri pe care conducerea partidului le-a avut până la stabilirea listei finale de miniștri, ca Robert Sighiartău să preia frâiele Ministerului Dezvoltării Regionale, dar în final acesta a acceptat decizia luată de secretarul general al PNL.