POLITICĂ

Robert Sighiartău despre demiterea Ecaterinei Andronescu: “Ridică vălul de pe descompunerea morală a guvernării PSD”

Demiterea Ecaterinei Andronescu arată că guvernarea PSD-ALDE se scufundă într-o mlaștină morală fără precedent în ultimii 30 de ani. Disperată, Viorica Dăncilă încearcă, cu o ceșcuță, să salveze ambarcațiunea care ia apă din toate părțile.

Declarația fostului ministru al Educatiei referitoare la cazul cumplit al fetei din Caracal este de un cinism și de o mizerie morală strigătoare la cer: “Eu am învățat de acasă să nu mă urc cu un străin în mașină”. Ce mai lipsea, să dea direct vina pe Alexandra pentru nenorocirea care i s-a întâmplat ?
Declarația asta fără suflet arată că Ecaterina Andronescu nu a învățat nimic. Nici măcar să tacă atunci când devine tot mai clar că Alexandra e victima ticăloșiei, prostiei și incompetenței de care pesediștii sunt strâns legați, le-au promovat masiv. Alexandra nu a avut mașină la scară și nici vreun sistem decent de mijloace de transport în comun.

Iar nenorocirea României este că un astfel de personaj ca Ecaterina Andronescu a condus, în repetate rânduri, tocmai ministerul de la care trebuie să pornească, pe fundamentul marilor valori, renașterea morală a societății românești – Educația.

sursa: Facebook Robert Sighiartău