ACTUALITATE

Robert Sighiartău: ,,E sărbătoarea renașterii, a triumfului vieții și dragostei față de semenii noștri.” Video

Dragii mei,

Ne pregătim cu credință și emoție în suflete, să sărbătorim Învierea Domnului Nostru Isus Cristos. E sărbătoarea renașterii, a triumfului vieții și dragostei de semenii noștri. Toate întrupate și date nouă prin modelul patimilor, sacrificiului și al învierii lui Cristos.

Acum, în vremuri tulburi și grele, românii simt și știu că sunt un popor creștin. De Paște familiile voastre se vor reuni iarăși, de oriunde au fost duse de soartă. Veți primi cu bucurie laolaltă – bunici, fii și fiice, nepoți – vestea Învierii Domnului.

Credința în Dumnezeu, în rostul familiei, iubirea de aproapele nostru și de țară ne vor da tăria să fim împreună și vor aduce sunt convins, o viață mai bună.

Să aveți un Paște binecuvântat și fericit !

Dragii mei,Ne pregătim, cu credință și emoție în suflete, să sărbătorim Învierea Domnului Nostru Isus Cristos. E sărbătoarea renașterii, a triumfului vieții și dragostei de semenii noștri. Toate întrupate și date nouă prin modelul patimilor, sacrificiului și al învierii lui Cristos.Acum, în vremuri tulburi și grele, românii simt și știu că sunt un popor creștin. De Paște familiile voastre se vor reuni iarăși, de oriunde au fost duse de soartă. Veți primi cu bucurie laolaltă – bunici, fii și fiice, nepoți – vestea Învierii Domnului.Credința în Dumnezeu, în rostul familiei, iubirea de aproapele nostru și de țară ne vor da tăria să fim împreună și vor aduce, sunt convins, o viață mai bună.Să aveți un Paște binecuvântat și fericit !

Publicată de Robert Sighiartau pe Vineri, 6 aprilie 2018