DIN TRANSILVANIA

Robert Sighiartău: Guvernul României sprijină cu 1 milion de lei SJU Bistrița

 

Deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, anunță spijinirea cu 1.000.000 de lei pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

“Am reușit să aducem 1.000.000 de lei în Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud pentru dotarea cu paturi și saltele pentru buna funcționare a spitalului în perioada următoare.

Vreau să mulțumesc Guvernului, Ministerului Economiei și în mod special Companiei Nuclearelectrica pentru această donație.

Împreună cu managerul spitalului, domnul Gabriel Lazany, am convenit să purtăm un dialog constant și să intervenim atunci când este necesar. Activitatea de aici este în parametri buni și sperăm ca lucrurile să evolueze pozitiv în privința pandemiei.

În ceea ce mă privește, voi fi permanent conectat la evoluția întregului sistem medical din județ și cred că lucrurile se vor îmbunătăți vizibil atât în privința achiziției de echipamente noi, cât și în ceea ce privește crearea de spații noi modernizate care să susțină în mod performant actul medical.

Le mulțumesc medicilor, asistentelor și tuturor celor implicați în actul medical din județul nostru. Împreună vom trece peste perioadă dificilă.”, scrie Robert Sighiartău pe Facebook.