POLITICĂ

Robert Sighiartău: La Mulți Ani, dragi români !

Secretarul General al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, a transmis prin intermediul conturilor sale de Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României:

“La mulți ani, dragi români!

Astăzi este o zi de sărbătoare pentru toți românii. La Alba Iulia, Părinții fondatori ai României Mari ne-au lăsat o misiune importantă – să ducem mai departe proiectul unei Românii unite, să stăm cu fața spre Occident, să luptăm pentru libertate, democrație și dreptul la un trai decent în propria țară.

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, când tinerii acelor vremuri au ales libertatea cu prețul propriei vieți. Ei au fost adevărații continuatori ai proiectului politic început în 1918.

De ziua națională a României recunoștința noastră merge către eroii care s-au jertfit pentru țară și libertatea noastră și către toți cei care astăzi contribuie, fiecare prin efortul și munca lui, la prosperitatea, demnitatea și destinul României. Reponsabilitatea pentru viitorul mai bun al țării stă în mâinile noastre.

Așa să ne ajute Dumnezeu !”