POLITICĂ

Robert Sighiartău la Școala de vară a TNL: “Noi trebuie să facem politică pentru oameni şi alături de oameni”

Secretaru General al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, a fost prezent sâmbătă, alături de toată conducerea centrală a PNL, la Școala de Vară a TNL, eveniment la care a participat și Președintele Klaus Iohannis.

“Dragi colegi tineri…

Vorbim adesea despre patrimoniul material , dar mult mai puțin despre patrimoniul moral al națiunii.
Și dacă, în sfârșit, vorbim despre patrimoniul moral și ne întoarcem la el, înseamnă că ne reapropiem ca politicieni de propriul popor, de valorile lui.

O să îmi spuneți, poate: ce are a face politica cu morala ? Politica a devenit o meserie cu o doză mare de cinism și amoralitate şi noi va trebui să îndreptăm rapid această boală gravă din societate.

Noi trebuie să facem politică pentru oameni şi alături de oameni, în baza unor valori și principii.
Fără oameni politici și oameni de stat morali, politica se dezumanizează, se desprinde de oameni și se îndreaptă, într-un final, împotriva lor.

Cred că datoria PNL la guvernare este să ajute la regenerarea României morale , printr-o guvernare morală și competentă. Să oprească degradarea valorilor. Să repună valorile, competențele și talentele la locul pe care îl merită în societate.”, a fost mesajul transmis de Robert Sighiatău, colegilor săi din TNL.

sursa: Facebook Robert Sighiartău