POLITICĂ

Robert Sighiartău: “PSD îngroapă România. Ipocrizia PSD e la cote alarmante”

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a susţinut o conferinţă de presă, unde a adus o serie de critici faţă de actualul guvern.

Robert Sighiartău s-a referit la lipsa investiţiilor din ţară, la faptul că PSD merge într-o direcţie greşită aşa cum cred peste 80% dintre români. “PSD văduveşte viitorul României, investiţiile lipsesc complet, iar Transilvania nu este pe harta de interes a PSD. Banii sunt împărţiţi clientelar”.  Modelul PSD de guvernare este de a menţine captiv electoratul, au tăiat banii comuntăţilor locale şi aşteaptă alegerile pentru a împărţi banii în mod clientelar, discreţionar după rezultatele de la europarlamentare. Aşadar, avem un sistem feudal de organizare a ţării construit de Dragnea şi baronii săi locali.

Naţionalismul PSD este o mare ipocrizie, fiindcă PSD susţine economia altor ţări, importurile sunt la cele mai mari cote din istoria României.

În plan local, Sighiartău a lansat un atac foarte dur la adresa preşedintelui PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan.

“PSD Bistriţa-Năsăud susţine acest guvern, iar preşedintele PSD BN  este direct responsabil, alături de alţi PSD-işti din ţară. Radu Moldovan nu a adus niciun investitor în cei şapte ani de când conduce judeţul. A asfaltat nişte uliţe şi cam atât. Mâna dreaptă a lui Radu Moldovan e mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea. Daniel Suciu, liderul deputaţilor PSD,  e mâna dreaptă a lui Dragnea

PSD se bate în piept cu tăieri de panglici, dar râde lumea de bistriţeni, cu pârtia de milioane de euro construită la altitudine de câteva sute de metri”.  Suntem mult în urma oraşelor din Transilvania, chiar şi în urma unor oraşe ca Blaj sau Sebeş, a precizat Robert Sighiartău.

Secretarul general al PNL a mai menţionat că sondajul comandat de Partidul Naţional Liberal spune foarte limpede că românii vor o altfel de guvernare, una responsabilă, îndreptată către nevoi, iar PNL se află aproape la egalitate cu PSD. PSD se află într-o scădere continuă în acest moment.