DIN TRANSILVANIA, POLITICĂ

Robert Sighiartău, secretar general PNL: “Bate vântul schimbării: Dragnea și camarila lui au pierdut majoritatea in Parlament”

PNL a cerut astăzi înlocuirea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi al vicepreşedintelui, Florin Iordache. Liberalii susţinuţi de USR şi PMP, au invoct faptul că PSD-ALDE nu mai deţin majoritatea în Parlament şi au cerut supunerea la vot pentru schimarea liderilor PSD. Liderii PNL cred că schimbarea se va produce şi e doar o chestiune de timp până ce vor fi înlocuiţi cei doi, fiindcă aceştia nu mai au susţinere parlamentară

“După ce s-au izolat de popor, Dragnea și echipa lui s-au trezit izolați în Parlament: au pierdut majoritatea.

Actiunea inițiată astăzi de PNL și colegii din Opoziție la Camera Deputaților a dat un mesaj important: Dragnea și cei din preajma lui au pierdut majoritatea parlamentară. Pe cetățeni i-au pierdut demult din cauza politicilor și a guvernării absolut catastrofale.

Dragnea, Iordache și alți câțiva fac o figură tot mai jalnică, agățați de scaunele puterii, in disprețul general.

Bate vântul schimbării în bine. E clar că tot mai mulți parlamentari din arcul guvernamental încep să înțeleagă asta. E nevoie să o priceapă toți și să audă voința cetățenilor care s-au săturat să fie bătaia de joc a unei clici.

Nu numai că există viață și după plecarea lui Dragnea de la putere, dar există șansa uriașă a unei vieți mai bune pentru români, a unui parcurs democratic și demn pentru România. Exista soluții democratice pentru ieșirea din marasmul Dragnea. În actualul context, se impune cu atât mai mult votul pentru moțiunea de cenzură pe care o vom depune curând. Un vot patriotic si de onoare. Un vot în favoarea cetățenilor și pentru viitorul României”, a încheiat liderul PNL.