POLITICĂ

Robert Sighiartău, secretar general PNL: “Le mulțumesc tuturor bistrițenilor pentru votul de duminică”

Deputatul bistrițean, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a transmis pe pagina sa de socializare un mesaj de mulțumire adresat locuitorilor județului Bistrița-Năsăud care duminică au dat votul lor pentru PNL la alegerile europarlamentare. În urma procentului obținut la alegerile europarlamentare, filiala PNL Bistrița-Năsăud s-a situat pe locul al-3-lea pe țară după filialele din Alba și Sibiu.

“Aici, acasă, oamenii sunt harnici și vor o societate în care să fie răsplătită și încurajată munca. Vor să fie respectați și reprezentați cu demnitate în țară și întreaga Uniune Europeană, iar votul de duminică a arătat că sunt oameni liberi și vor să le dicteze nimeni cum să trăiască.

Alegerile au arătat că bistrițenilor, românilor le pasă de ce se întâmplă în jurul lor. Nu doar când e ales primarul mergem la vot. Astăzi trăim într-o lume în care toate deciziile, la fiecare nivel, ne influențează viața. A noastră și a copiilor noștri.

De acea cea mai bună alegere este implicarea și participarea la vot.

Am fost foarte impresionat pentru mobilizarea din diasporă. Sunt prieteni de-ai noștri care au așteptat peste opt ore pentru a putea vota. Le mulțumim mult. Au fost EROI.

Mă voi lupta ca aceste lucruri să nu se mai repete și să intrăm în normalitate cât de curând posibil.

Urmează schimbarea în bine a României. O vom face împreună.”

sursa: Facebook Deputat de Bistrița-Năsăud